Blogroll

.

Asla Teslim Olmak Yok İzle



1986 yılı Hong Kong ve Amerika Birleşik Devletleri yapımı, aynı sene içinde ülkemizde de vizyondaki yerini alan ve günümüzde halen bir çok kişinin arşivinde bulunarak tavsiye edilen filmler arasında yer bulanNo Retreat No Surrender Filmi ailenizin online sinema merkezi olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Dublaj olarak almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Corey Yuen yapmış olup, Yapımcılığını ise Ng See Yuen üstlenmiştir.
Filmin bir çok seyircisi olmakla birlikte, şuan en fazla yorum alan filmler arasında olması oldukça dikkat çekici. İzleyicilerin çoğunluğu dönemin en iyi gençlik aksiyon dövüş filmlerinden birisi olduğunu vurgulayarak filmin hak ettiği değeri gördüğünü ifade ediyorlar.
Filmin Başrollerini Jean Claude Van Damme, Kathie Sileno, Kurt Mckinney, Dale Jacoby, Ron Pohnel ve Kent Lipham oynamışlardır.
No Retreat No Surrender İzle, Asla Teslim Olmak Yok Full Online Türkçe Dublaj Bedava Film İzle, Asla Teslim Olmak Yok İzle.
Filmin Konusu : Aksiyon, Spor, Dram, Aile ve Macera türündeki bu filmin konusunda Jason ailesiyle birlikte Seattle’a taşınır. Buradaki kung-fu meraklısı serseriler tarafından sürekli taciz edilirler. Delikanlı, bir pasifist olan babasından gizli dövüş sanatlarına merak salar. İşin sanatını ise pek alışılmadık bir hocadan, bizzat Bruce Lee’nin hayaletinden öğrenecek ve Rus şampiyonu Ivan karşısında kendini ateşle imtihan etmek zorunda kalacaktır.
Film çok eski olduğundan dolayı görüntü ve ses kalitesi üst seviyede değildir.
İyi Seyirler…