Blogroll

.

Mesajınız Var İzle



1998 yılı Amerika Birleşik Devletleri yapımı, Başrolünü ünlü aktör Tom Hanks’in oynadığı ve ülkemizde 1999 yılında gösterime giren You ve Got Mail Filmi ailenizin online sinema merkezi olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Nora Ephron yapmış olup, Yapımcılığını ise Lauren Shuler Donner ve Nora Ephron ikilisi üstlenmiştir.
Filmi izleyen sinema severler son derece güzel bir romantik komedi olduğunu ifade ediyorlar. Aileniz ile hiç sıkılmadan keyifle izleyebileceğiniz bir film olarak yorumlanan bu filmdeki yorumlara bakıldığında bazı izleyiciler filmin başını sıkıcı bulup ilerleyen sahnelerde oldukça heyecan ve sürükleyici olduğunu vurgularken, diğer izleyiciler ise tam aksini söyleyerek filmin başının gayet iyi olduğunu ilerleyen dakikalarında sıkıcı bir hal almaya başladığını söyleyerek film zevklerinin ne kadar farklılıklar yarattığını bir kez daha gözler önüne sermiş oldular.
Filmin Başrollerini Tom Hanks, Greg Kinnear, Parker Posey, Dave Chappelle, Reiko Aylesworth, Sara Ramirez, Jean Stapleton, Kathryn Meisle, Ann Fleuchaus, Bruce Jay Friedman, Diane Sokolow, Dolores Sirianni, Heather Burns, Jeffrey Scaperrotta, Meg Ryan, Steve Zahn, Chris Messina, Hallee Hirsh, Cara Seymour, Deborah Rush, Dabney Coleman, Andre Sogliuzzo, Bill Mchugh ve Michelle Blakely oynamışlardır.
You ve Got Mail İzle, Mesajınız Var Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava Yabancı Film İzle, Mesajınız Var İzle.
Filmin Konusu : Aile, Romantik ve Komedi türündeki bu filmin konusunda Joe Fox kitap marketleri zinciri sahibi bir patrondur. Kathleen Kelly ise işlettiği küçük kitapcı dükkanı ile Fox’un acımasız rekabetine karşı koymaya çalışan küçük bir işletme sahibidir. Kader bu iki ayrı insanı internette karşı karşıya getirir.
İyi Seyirler…