Blogroll

.

Jurassic Park İzle



1993 yılı Amerika Birleşik Devletleri yapımı gösterime girdiği dönemlerde Dünya Sinemalarında tüm ülkelerde gişe rekorları kırarak Sinema tarihine geçenJurassic Park Filmi parmaklarınız ucundaki online sinema merkezindeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Steven Spielberg yapmış olup, Yapımcılığını ise Gerald R. Molen ve Kathleen Kennedy ikilisi üstlenmiştir.
Filmin seyircileri serinin en iyi filmi olarak bu ilk filmi örnek gösterirlerken, bu filmin aynı zamanda sinema tarihinde yeni bir çığır açtığını da vurguluyorlar. Sinema severler ozaman ki şartlarda bile Amerikan sinemasının ileri seviyede olduğunu söyleyip görsel efektlerin son derece mükemmel çekildiğini de üstüne basarak belirtiyorlar.
Filmin Başrollerini Samuel L. Jackson, Jeff Goldblum, Ariana Richards, Joseph Mazzello, Sam Neill, Laura Dern, Tim Murphy ve Richard Attenborough oynamışlardır.
Jurassic Park 1 Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava İzle.
Filmin Konusu : Bilim Kurgu, Macera, Aksiyon, Gerilim ve Korku türündeki bu filmin konusunda Mağaralarda yapılan kazı çalışmaları sonucunda dinazorların yaşadığı tarih öncesi çağa ait bazı sivrisinek fosilleri bulunur. Milyarder John Hammond öncülüğündeki bilimadamları, son derece ilginç ve karmaşık testler deneyerek bu sivrisinek fosillerindeki kan örneklerini almayı başarırlar. Dinazorların DNA zinciri bir Afrika kurbasıyla birleştirilerek altmış beş milyon yıl önce yaşamış bu korkunç yaratıklar yeniden yaratılır.
İyi Seyirler…