Blogroll

.

Büyük Hazine İzle



2010 yılı Amerika Birleşik Devletleri yapımı, eğlenceli filmleri severler için müthiş bir aile komedisi olan The Gold Retrievers Filmi ailenizin online sinema merkezi olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini James D.r. Hickox yapmış olup, Yapımcılığını ise Scott Vandiver üstlenmiştir.
İzleyicilerin müthiş bir film olarak yorumladıkları bu filmde stresinizi muhakkak atabileceğinizi belirten seyirciler, özellikle aile ile rahat bir şekilde izlenebilecek bir film olduğunu da belirterek filmi yalnız başınıza değil de aileniz ile beraber izlemenizi öneriyorlar.
Filmin Başrollerini Billy Zane, Courtney Biggs, Jonathan Aube, Noah Centineo, Thomas Wiseman, Steve Guttenberg, Curtis Armstrong, Michelle Labret ve Robert R. Shafer oynamışlardır.
The Gold Retrievers İzle, Büyük Hazine Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava Film İzle, Büyük Hazine İzle.
Filmin Konusu : Komedi, Western, Aile ve Macera türündeki bu filmin konusunda California’nın küçük bir kasabasında ailesi ile birlikte yaşayan 12 yaşındaki Josh Peters’ın en yakın dostu Retriever cinsi sevimli köpeği Bosko’dur. İkili birlikte oyunlar oynayarak vakit geçirirlerken Josh kasabaya yeni taşınan Ana ile tanışır. Bu projenin başındaki isim olan James ise Ana’nın babasıdır ve Josh’ın babasını ikna ederek anlaşmaya çalışmaktadır. Baba ise böyle bir şeyin gerçekleşmesi halinde kendisi de dahil bütün esnafın biteceğini düşünerek bu işe hayır der. Bu sıkıntılı günleri atlatmak için annesi de bir süreliğine büyükannesinin yanına giden Josh ile babası ile birlik olup bu zor durumla mücadele etmeye karar verirler. İşte bu kötü zamanda Josh ile köpeği orman civarında dolaştıkları bir sırada Bosko toprağı eşelerken eski zamanlara ait bir madalyon parçası bulur.
İyi Seyirler…