Blogroll

.

Aşk Geliyorum Demez İzle



2000 yılı Türkiye yapımı romantik komedi severler için müthiş bir film olan ve Türk Sineması’nın usta isimlerinin bir arada olduğu bir film olarak dikkatlerden kaçmayan Aşk Geliyorum Demez Filmi ailenizin online sinema merkezi olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Murat Şeker yapmış olup, Yapımcılığını ise Timur Savcı, Tims Productions, Murat Şeker ve Sugarworkz gibi üç isim birde film şirketi olmak üzere toplamda dört kişilik bir ekip oluşturmuştur.
Filmi izleyenler Türkiye’de 200 yılının en iyi komedi filmlerinden birisi olduğunu söyleyip, oyuncuların da filmin hakkını tam anlamı ile verdiklerini ifade ediyorlar. İzleyiciler filmi izlerken son derece keyif aldıklarını ve defalarca izlediklerini belirtip stresli bir anınızda izlediğinizde kendinizi rahat hissedebileceğinizi düşünüyorlar.
Filmin Başrollerini Sarp Apak, Altan Erkekli, Bergüzar Gökçe Korel, Ömür Arpacı, Murat Şeker, Yosi Mizrahi, Kemal İnci, Müfit Aytekin, Tolgahan Sayışman, Zeki Alasya, Hakan Bilgin, Altan Gördüm, Sera Tokdemir, Yılmaz Gruda, Selami Genli ve Onur Buldu oynamıştır.
Aşk Geliyorum Demez Full Online Hd Kalitesinde Bedava Türk Filmi İzle.
Filmin Konusu : Komedi, Aile ve Romantik türdeki bu filmin konusunda Müteahhit, esnafın çalıştığı hanı satın alır ve orayı yıkıp alışveriş merkezi yapmaya karar verir. Han esnafının bir an önce hanı boşaltmasını isteyince esnaf birleşerek bir plan yapar ve Ali’den Gözde’yi etkileyerek hanı kurtarmasını ister. Bir yardım gecesinde tanışan Ali ve Gözde birbirlerinden çok etkilenirler. Esnafında yardımıyla yapılan planlarla komik ve romantik bir hikaye başlar.
İyi Seyirler…