Blogroll

.

Duygusuz İzle



2007 yılı Kanada ve Amerika Birleşik Devletleri yapımı, son derece ilginç bulunan bir film olan ve Türkiye sinemalarında da aynı sene içinde gösterime girmiş olan Numb Filmi ailenizin online sinema merkezi olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Harris Goldberg yapmış olup, Yapıcılığını ise Kirk Shaw ve Mary L. Aloe ikilisi üstlenmiştir.
Filmi seyreden sinema severler bu filmin sadece Matthew Perry için bile gönül rahatlığı ile izlenebileceğini konuşuyorlar. İzleyiciler ünlü oyuncunun her filminde olduğu gibi Duygusuz Filminde de muhteşem bir perfonmans sergilediğini ve hayranlarını yine yanıltmadığını dile getiriyorlar.
Filmin Başrollerini Matthew Perry, Bob Gunton, Monique Ganderton, William B. Davis, Jovanna Huguet, Angela Besharah, Ben Ayres, Beverley Breuer, Brian George, Caroline Heisler, Holly Eglington, Mark Acheson, Noah Danby, Rachel Hayward, Suzanne Serwatuk, Lynn Collins, Mary Steenburgen, Kevin Pollak, Helen Shaver, Julia Anderson, Barry W. Levy ve Benjamin Ratner oynamışlardır.
Numb İzle, Duygusuz Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava Film İzle, Duygusuz İzle.
Filmin Konusu : Aşk, Dram, Aile ve Komedi türündeki bu filmin konusunda Hudson Milbank başarılı bir senaryo yazarıdır. İlginç bir şekilde aniden hiç bir duygu hissetmediğini fark eder. Doktorlara ve psikiyatristlere gider fakat kimse ona yardımcı olamaz. Golf kanalı, lezbiyenler için egzersiz sınıfları ve her çeşit ilaçla günü kurtarmayı başarır fakat tam anlamıyla sorununu çözülmez. Beraber senaryo yazdığı ortağı da ona yardımcı olmaya çalışır fakat halen bir sonuç alamamıştır. Bir gün Sara ile tanışır ve sonunda tekrar hissedebilmek için ihtiyacı olan motivasyona kavuşur.
İyi Seyirler…