Blogroll

.

Fırtına İzle



2009 yılı Hollanda ve Belçika yapımı, dram türü severlerin kaçırmaması gereken, gerçek yaşam türünde yaşanabilecek bir felaketi anlatan muhteşem bir yapım olan The Storm Filmi ailenizin online sinema merkezi olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Ben Sombogaart yapmış olup, Yapımcılığını ise Johan Nijenhuis ve Alain De Levita ikilisi üstlenmiştir.
Filmin izleyicileri genel olarak filmden oldukça memnun olduklarını söyleyip filmin mutlaka izlenilmesi gerektiğini ifade ediyorlar. Filmi izleyenler filmin ağır ilerlediğini, fakat dram filmi olduğu için gayet normsl bir durum olduğunu söylemeleri yapımcılarını da sevindiren bir durum olarak gözlemleniyor.
Filmin Başrollerini Serge Price, Barry Atsma, Betty Schuurman, Clemens Levert, Erik Van Der Horst, Joop Wittermans, Katja Herbers, Marjolein Beumer, Micha Hulshof, Rense Westra, Roelant Koper, Sylvia Hoeks, Arnoud Bos, Bas Keijzer, Casper Gimbrere, Dirk Roofthooft, Hans Ligtvoet, Kaspar Schellingerhout, Lottie Hellingman ve Marleen Stolz oynamışlardır.
The Storm İzle, Fırtına Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava İzle, Fırtına İzle.
Filmin Konusu : Dram ve Aile türündeki bu filmin konusunda 1953 yılında Hollanda’da yaşanan korkunç bir fırtına ülkeyi harap etmektedir. Julia, sele kapılmak üzereyken kurtarılır ancak, bebeği kaybolmuştur. Kurtulduğuna sevinemeyen genç kadın bebeğini aramaya başlar. Bu arama sonunda hiç beklemediği bir durumla karşılaşacaktır.
İyi Seyirler…