Blogroll

.

Mammuth İzle


2010 yılı Fransa yapımı, dramatik komedi türlerini severler için bulunmaz bir film olan ve oteritelerden tarafından ise aynı zamanda sınıfı geçemeyen bir film olan Mammuth Filmi ailenizin online sinema merkezi olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Alt Yazılı ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Gustave De Kervern ve Benoît Delepine ikiisi yapmış olup, Yapımcılığını ise Mat Troi Day üstlenmiştir.
Filmi seyreden izleyiciler genel anlamda filmi beğenmediklerini ve insanı sıktığını iddia etseler de, bazı izleyiciler tam tersini söyleyerek izlemeyenlerin kafasını karıştırıyor. Sıkıcı bir başlangıcı olduğunu söyleyen filmi beğenenler, daha sonra çok keyifli bir filme dönüştüğünü ve son derece eğlenceli bir hal aldığını vurguluyorlar.
Filmin Başrollerini Gerard Depardieu, Anna Mouglalis, Yolande Moreau, Bouli Lanners, Serge Lariviere, Isabelle Adjani, Benoit Poelvoorde, Philippe Nahon ve Dick Annegarn oynamışlardır.
Mammuth İzle, Mamut Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava İzle.
Filmin Konusu : Aile, Dram ve Komedi türündeki bu filmin konusunda Serge Pilardosse, altmış yaşına basınca mezbahadaki işinden emekli olmanın vakti geldiğine karar verir. Çalışmaya başladığı on altı yaşından bu yana bir tek gün bile izin kullanmamıştır. Ancak, eski işverenleri bazı evrakları beyan etmedikleri için Serge tam emekliliğe hak kazanamaz. Karısının da teşvikiyle yetmişlerden kalma Mammuth marka motosikletine atlayan Serge, kayıp evrakın peşine düşer. Gençliğinin izinde, macerayla dolu bu yolda eski iş arkadaşları, tuhaf akrabalar ve hayaletlerle karşılaşacaktır.
İyi Seyirler…