Blogroll

.

Başkasının Kahramanı İzle



2011 yılı Amerika Birleşik Devletleri yapımı, tam bir komedi şöleni olan ve izleyicisinin yüzünde tebessümü eksik etmeyeceği bir filmSomebody’s Hero Filmi ailenizin online sinema merkezi olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Darin Beckstead yapmış olup, Yapımcılığını ise Melanie Hughes, Alberto Garofalo Zanoletti, Guillermo Suescum ve Robyn K. Bennett isimlerinin oluşturduğu dört kişilik bir yapımcı ekibi bulunmaktadır.
Filmin izleyicileri genel olarak filmin oldukça eğlenceli olduğunu ifade ederek, filme katılan romantizmin ap ayrı bir heyecan kattığını düşünmeleri izleyecek olan kişileride bir hayli heveslendiriyor. Aile ile beraber çok keyifli bir zaman geçireceğinizi söyleyen sinema severler filmi tavsiye edilebilecek yapımlar arasında gördüklerini de belirtiyorlar.
Filmin Başrollerini Christopher Gorham, Pamela Shaw, Ben Hyland, Drew Beasley, Novella Nelson, Susan Misner, Veronica Cruz, Maggie Wagner, Arthur J. Nascarella, Bridget Burke, Jake Robards, Stephen Derosa ve Teddy Coluca oynamışlardır.
Somebody’s Hero izle, Başkasının Kahramanı Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava Film İzle.
Filmin Konusu : Romantik, Komedi ve Aile türdeki bu filmin konusunda Bir muhasebe firmasında çalışan Dennis, huysuz ve kaba patronu tarafından, hesabını tutması için Katie Wells’e yönlendirilir. Eşini yeni kaybeden Katie, yüklü bir mirasın sahip olsa da mutlu değildir. Küçük oğlu Jack ile hayata tutunmaya çalışır. Küçük Jack ise ölen babasının boşluğunu, herkesin sevdiği süper kahraman Man Amerika ile doldurmaya çalışır. Bu durumu gören Dennis, küçük bir çocuğun mutluluğu için New York’ta sıradan bir hayat sürdürürken tesadüfen şöhrete kavuşur.
İyi Seyirler…