Blogroll

.

Müstehcen Çizmeler İzle


 2005 yılı İngiltere ve Amerika Birleşik Devletleri yapımı, aynı sene içinde ülkemizde de gösterime girip büyük bir ilgi gören, Kinky Boots Filmi‘ni izlerken komedi tufanına hazır olun. Ailenizin online sinema merkezi olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Julian Jarrold yapmış olup, Yapımcılığını ise Mairi Bett, Suzanne Mackie, Nick Barton ve Peter Ettedgui isimlerinin oluşturduğu dört kişilik ekip üstlenmiştir.
Filmi izleme fırsatı bulan izleyiciler hiç sıkılmadan izleyebileceğiniz, son derece keyifli bir yapım olduğunu söylerken, defalarca izlediğini söyleyen pek çok sinema severe rastlamak da mümkün görünüyor.
Filmin Başrollerini Chiwetel Ejiofor, Joel Edgerton, Sarah Jane Potts, Stephen Marcus, Ewan Hooper, Gwenllian Davies, Henry Andrew Winkler, Joanna Scanlan, Kellie Bright, Mona Hammond, Nick Frost, Leo Bill, Jemima Rooper, Christopher Fosh, Geoffrey Streatfield, Henry Martens, Jake Canuso, Joe Grossi, Linda Bassett ve Robert Pugh oynamışlardır.
Kinky Boots İzle, Müstehcen Çizmeler Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava İzle.
Filmin Konusu : Aile, Komedi ve Dram türündeki bu filmin konusunda Price ailesi nesillerdir son derece kullanışlı ve muhafazakar erkek ayakkabıları imal etmektedir. Fakat aile işini iflastan kurtarmak için genç Charlie Price, yeni ve sıradışı bir tasarım danışmanına başvurmak zorunda kalır. Göz alıcı ve vahşi stili ile tozlu eski dükkana taze bir nefes getiren seksi bir travesti şarkıcı.
İyi Seyirler…