Blogroll

.

Prenses Mononoke İzle



1997 yılı Japonya yapımı, çocuklar için muhteşem bir çizgi animasyon olan ve yetişkinler tarafından da oldukça beğenilen, ülkemizde 1999 yılında gösterime girmiş olan, Princess Mononoke Filmi ailenizin online sinema merkezi olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Hayao Miyazaki yapmış olup, Yapımcılığını ise Toshio Suzuki üstlenmiştir.
Eski bir animasyon olmasına rağmen görüntü efektlerinin muhteşem olduğunu belirten izleyiciler, ozaman ki dönemlerde böyle bir animasyon çıkartmayı başaran yönetmen ve yapımcıları canı gönülden kutladıklarını ifade ediyorlar. Günümüzde halen aranılan animasyonlar içinde yer aldığını belirten izleyiciler, ayrıca bu filmi her yaşdan insanın çok rahat bir şekilde izleyebileceğini belirtmeleri, yetişkinleride bir hayli heveslendiriyor.
Filmin Başrollerini Seslendirenler ise Gillian Anderson, Minnie Driver, Pamela Adlon, Akihiro Miwa, Corey Burton, Yoji Matsuda, Yuriko Ishida, Kaoru Kobayashi, Masahiko Nishimura, Tsunehiko Kamijo, Yuko Tanaka, Sumi Shimamoto, Tetsu Watanabe ve Mitsuru Sato seslendirmeleri yapmışlardır.
Princess Mononoke İzle, Prenses Mononoke Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava Animasyon Filmi İzle.
Filmin Konusu : Aksiyon, Aile, Dram, Gerilim, Macera, Çizgi Film, Animasyon, Fantastik, Gizem ve Çocuk türündeki bu filmin konusunda Köyünde huzur dolu bir yaşamı olan Ashitaka, bir gün ormandan kötü bir varlığın gelmekte olduğu fark eder. Ormanın sınırından hızla çıkan Orman Tanrısı, değdiği her şeyi yok ederek ilerlemektedir. Köyünden küçük bir kızı kurtarmak için, canavara dönüşmüş olan Orman Tanrısı’na saldıran Ashitaka, mücadele sonunda canavarı öldürür ama ölümcül bir yara alarak lanetlenir.
İyi Seyirler…