Blogroll

.

Scooby Doo Göl Canavarının Laneti İzle



 2010 yılı Amerika Birleşik Devletleri yapımı, aynı yıl içinde Türkiye’de vizyonlarda ki yerini alan herkesin çizgi filmlerden bilmiş olduğu Scooby Doo beyaz perde karşısında Scooby Doo Curse Of The Lake Monster Filmi ile ailenizin online sinema merkezi olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Brian Levant yapmış olup, Yapımcılığını ise Brian J. Gilbert üstlenmiştir.
Filmin seyircileri bu çizgi romanın sinemaya uyarlanmasından oldukça memnun görünüyorlar. İzleyiciler yıllara mal olmuş bir çizginin oldukça fazla sayıda fan hayranın bulunduğunu ve sinema karşısında da farklı seriler ile göz kamaştırdığını, en az çizgi filmi kadar başarılı bir işin ortaya çıkartıldığını söylemeleri yapımcıları da son derece sevindiriyor.
Filmin Başrollerini Robbie Amell, Michael Berryman, Nick Palatas, Carey Jones, Frank Welker, Kate Melton ve Hayley Kiyoko oynamışlardır.
Scobby Doo Göl Canavarının Laneti Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava Yabancı Film İzle.
Filmin Konusu : Aile, Animasyon, Fantastik, Macera ve Komedi türündeki bu filmin konusunda Tatil yapmak ve para kazanmak isteyen Scooby Doo, göl kıyısına doğru ekibi ile yola çıkar. Herşey planladığı gibi giderken, gölde efsane haline gelmiş olan canavar birden ortaya çıkar. Artık kahramanımızın tek bir amacı vardır. Herkesi bu canavardan kurtarmaktır.
İyi Seyirler…