Blogroll

.

Aile Düğünü İzle





2010 yılı Amerika Birleşik Devletleri yapımı, romantik komedi türlerini severler için kaçırılmayacak filmler arasında yerini alan ve ülkemizde de aynı yıl içinde gösterime giren Family Wedding Filmi ailenizin online sinema merkezi olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Rick Famuyiwa yapmış olup, Yapımcılığını ise Edward Saxon ve Steven J. Wolfe ikilisi üstlenmiştir.
Filmin seyircileri konusu itibari ile çok iyi bir film olduğunu ve izleyicisini yeteri kadar doyurduğunu ifade ediyorlar. Filmin aile ile beraber keyif ile izlenebilecek düzeyde olduğunu söyleyen sinema severler, boş bir zamanda izlemeyenlerin filmi izlemesi gerektiğini söyleyerek tavsiye ediyorlar.
Filmin Başrollerini Forest Whitaker, Regina King, Mimi Michaels, Anna Maria Horsford, Carlee Avers, Alejandro Patino, Anthony Martins, Joaquin Pastor, Tonita Castro, America Ferrera, Hayley Marie Norman, Natalina Maggio, Lupe Ontiveros, Carlos Mencia, Anjelah N. Johnson, Jacqueline Mazarella ve Lance Gross oynamıştır.
Family Wedding İzle, Aile Düğünü Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava Film İzle.
Filmin Konusu : Romantik, Aile ve Komedi türündeki bu filmin konusunda Üniversiteyi bitirir bitirmez evlenmeye karar veren Lucia ve Marcus’un yüksek egolu, zor mu zor babaları düğünün ayrıntıları konusunda birbirlerine girince, evlilik töreni de tehlikeye girmeye başlar. Evlilik sadece iki kişi arasında değil, ailelerin de evliliğidir önermesini doğrulayan filmde, Lucia ve Marcus sürekli arada kalıyor.
İyi Seyirler…