Blogroll

.

Acının Sütü İzle



 2009 yılı Peru ve İspanya yapımı, 2010 yılında Oscar Ödülleri’ne aday olan ama kazanamayan muhteşem sayılabilecek bir dram La Teta Asustada ailenizin online sinema merkezi olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Claudia Llosa yapmış olup, Yapımcılığını ise Antonio Chavarrías, Claudia Llosa ve Jose Maria Morales isimlerinden oluşan üç kişilik ekip üstlenmiştir.
Filmi seyreden izleyiciler son derece durağan geçen bir film olduğunu ve çok sakin bir kafa ile izlenilmesi gerektiğini söyleyerek, dram türü severlerin mutlaka izlemesi gerektiğini de hatırlatmakta fayda gördüklerini ifade ediyorlar. Çok iyi bir konuya hakim olduğunu söyleyen izleyicilerin tek sıkıntı çektikleri yön ise filmin oldukça yavaş ilerlemesi görünüyor.
Filmin Başrollerini Magaly Solier, Susi Sanchez, Efraín Solis, Barbara Lazon, Delci Heredia, Karla Heredia, Fernando Caycho, Miller Revilla Chengay, Spencer Salazar, Summy Lapa, Maria del Pilar Guerrero, Leandro Mostorino, Anita Chaquiri, Edward Llungo ve Daniel Nunez oynamışlardır.
La Teta Asustada İzle, Acının Sütü Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava İzle, Acının Sütü İzle.
Filmin Konusu : Aile ve Dram türündeki bu filmin konusunda Fausta adlı genç kız Acı Süt adı ile tabir edilen bir hastalıktan mustariptir. Terör günlerinde tecavüze uğrayan annesi Perpetua’dan geçen bu hastalık yüzünden çok sıkıldığında ya da gerildiğinde Fausta’da kanamalar görülür. Sonra anne Perpetua ölür. Fausta korkmaktadır.
İyi Seyirler…