Blogroll

.

Kötü Kızlar 2 İzle




2011 yılı Amerika Birleşik Devletleri yapımı, ülkemizde gösterime girmeyen Kötü Kızlar serisinin devamı olarak farklı oyuncular ile çekilen Mean Girls 2 Filmi arşimizdeki yerini Türkçe Alt Yazılı ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Melanie Mayron yapmış olup, Yapımcılığını ise George Engel üstlenmiştir.
İzleyiciler oldukça keyifli film olarak yorumladıkları bu filmde, ilk seriyi izleyenler biraz şikayetçi olmuş görünüyor. İlk seride ki oyuncuların olmaması ve konu olarak, o filmden biraz uzaklaşması izleyicinin canını biraz sıkmış gibi görünüyor. İlk filme kıyas ile bu film arasında uçurum olduğunu düşünen takipçiler ona nazaran kıyaslama yapılamıyacak kadar kötü olduğunu düşünüyorlar. Fakat yine de eğlenceli bir komedi olduğunu da hatırlatıyorlar.
Filmin Başrollerini Meaghan Jette Martin, Nicole Gale Anderson, Maiara Walsh, Rhoda Griffis, Diego Gonzalez Boneta, Patrick Johnson, Tim Meadows, Jennifer Stone, Claire Holt, Linden Ashby, Colin Dennard, Meaghan Martin ve Tatum Etheridge oynamışlardır.
Mean Girls 2 İzle, Kötü Kızlar 2 Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Komedi Filmi İzle, Kötü Kızlar 2 İzle.
Filmin Konusu : Aile, Romantik, Gençlik ve Komedi türündeki bu filmin konusunda 2004 yılında ilki çekilen filmin devamı niteliğinde beyaz perde de karşımıza çıkıyor. Eğlenceli bir gençlik filmi olan Kötü Kızlar 2 filmini izlemenizi tavsiye ederiz.
İyi Seyirler…