Blogroll

.

Bir Köpeğin Hikayesi İzle



2009 yılı İngiltere ve Amerika Birleşik Devletleri yapımı, belgesel niteliğinde çekilmiş olağan üstü güzellikte bir dram olan ve Türkiye’de sinemalarda gösterime girmeyen Hachiko A Dogs Story Filmi parmaklarınız ucundaki online sinema merkeziniz olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Lasse Hallstrom yapmış olup, Yapımcılığını ise Timothy Patrick Cavanaugh, Richard Gere ve Merv Davis isimlerinin oluşturduğu üç kişilik ekip üstlenmiştir.
Filmi seyreden izleyiciler çok iyi bir film olduğunu söylerken, gözyaşlarını da hakim olamadıklarını ifade ediyorlar. Köpekler ilgili detaylı bilgilere sahip olabileceğiniz ve köpek besleyen bir çok izleyicinin kendi hayvanlarına sarılarak bu filmi izlediklerini ve onları daha çok araştırmaları gerektiğini vurgulayan izleyiciler filmi izlerken yanınızda mutlaka mendil olması gerektiğinide hatırlatıyorlar.
Filmin Başrollerini Richard Gere, Joan Allen, Cary Hiroyuki Tagawa, Davenia Mcfadden, Bates Wilder, Kevin Decoste, Tora Hallstrom, Sarah Roemer, Jason Alexander, Erick Avari, Robert Capron ve Robbie Sublett oynamışlardır.
Hachiko A Dogs Story İzle, Bir Köpeğin Hikayesi Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Belgesel Filmi İzle, Bir Köpeğin Hikayesi İzle.
Filmin Konusu : Dram, Aile ve Belgesel türündeki bu filmin konusunda Bir profesör ile bir köpek arasındaki müthiş dostluğu konu alan film gerçek bir hayattan alıntıdır. film daha önce 1987 yılında çekilmiş olup, şuanda ki hali yeni jenerasyonudur.
İyi Seyirler…