Blogroll

.

Cedar Rapids İzle



2011 yılı Amerika Birleşik Devletleri yapımı, komedi filmlerinin Dünyaca ünlü bayan yıldızı Sigourney Weaver’in başrolünü oynadığı muhteşem bir yapım olan Sigourney Weaver Filmi online sinema merkeziniz olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Alt Yazılı ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Miguel Arteta yapmış olup, Yapımcılığını ise Jim Taylor, Alexander Payne ve Jim Burke simlerinin oluşturduğu üç kişilik bir kadro üstlenmiştir.
Filmi seyretme fırsatı bulan sinema severler oldukça eğlenceli bir komedi filmi olduğunu belirterek aileniz ile çok rahat bir şekilde izleyip eğlenebileceğinizi belirtiyorlar.
Filmin Başrollerini Sigourney Weaver, John C. Reilly, Alia Shawkat, Dennis Budziszewski, Michael Buie, Pamela Croydon, Tamara Frapasella, Anne Heche, Ed Helms, Teresa Yenque, Lisa Gaulzetti, Mike Birbiglia, Victor Pytko ve Stephen Root oynamışlardır.
Cedar Rapids Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Komedi Filmi İzle, Cedar Rapids İzle.
Filmin Konusu : Aile ve Komedi türündeki bu filmin konusu hakkında açıklayıcı bir bilgiye maalesef ki rastlayamadık. Bunun için filmi seyredenler konusu hakkında bilgi verebilirlerse memnun oluruz.
İyi Seyirler…