Blogroll

.

Bu Gece Beni Eve Al İzle



2011 yılı Almanya ve Amerika Birleşik Devletleri yapımı, komedi türünü severler için müthiş bir film olan ve merakla beklenen Take Me Home Tonight Filmi ailenizin online sinema merkezi olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Alt Yazılı ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Michael Dowse yapmış olup, Yapımcılığını ise Topher Grace, Gordon Kaywin, James Whitaker, Sarah Bowen ve Dany Wolf isimlerinin oluşturduğu beş kişilik bir yapımcı kadrosu bulunmaktadır.
Filmin izleyicileri filmde yer alan oyuncuların oldukça tanınmış isimler olduğunu ve film kalitesine bu oyuncuların son derece etki ettiğini ifade ederek başarılı bir film olduğunu söylemeleri filmi izlemek isteyen pek çok kişiyi de heyecanlandırıyor.
Filmin Başrollerini Anna Faris, Robert Hoffman, Teresa Palmer, Michael Biehn, Dan Fogler, Edwin Hodge, Clement Von Franckenstein, Dustin Leighton, Jennifer Sommerfield, Ryan Bittle, Seth Gabel, Michelle Trachtenberg, Nathalie Kelley, Topher Grace, Chris Pratt, Lucy Punch, Candace Kroslak, Darla Haun, Jay Jablonski, Michael Ian Black, Wade Allain Marcus ve Sarah Stringer oynamışlardır.
Take Me Home Tonight İzle, Bu Gece Beni Eve Al Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Film İzle.
Filmin Konusu : Dram, Aile, Gençlik ve Komedi türündeki bu filmin konusunda Bir grup genç ve bu gençlerin hafta sonunda katıldıkları partide ve parti sonrasında yaşadığı komedi dolu olayları konu alan son derece keyifli bir film izlemeye hazır olun.
İyi Seyirler…