Blogroll

.

Gufi ile Oğlu İzle



 1995 yılı Amerika Birleşik Devletleri yapımı, çocuklar için oldukça kaliteli ve eğlenceli bir animasyon filmi olan A Goofy Movie Filmi ailenizin online sinema merkezi olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Kevin Lima yapmış olup, Yapımcılığını ise Dan Rounds, Michael Serrian ve Paul Brizzi isimlerinin oluşturduğu üç kişilik bir ekip üstlenmiştir.
bu animasyon filminin seyircileri son derece güzel bir film olduğunu belirterek, özellikle her çocuğun mutlaka izlemesi gerektiğini ve izledikden sonra defalarca yine izlemek isteyeceklerini söyleyen animasyon tutkunları filmden son derece memnun görünüyorlar.
Filmin Başrol Karakterlerini Seslendirenler Bill Farmer, Jason Marsden, Jim Cummings, Kellie Martin, Rob Paulsen, Wallace Shawn, Jenna von Oy, Frank Welker, Kevin Lima, Florence Stanley, Jo Anne Worley, Brittany Alyse Smith, Robyn Richards, Julie Brown ve Klee Bragger seslendirmeleri yapmışlardır.
A Goofy Movie İzle, Gufi ile Oğlu Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Animasyon Filmi İzle, Gufi ile Oğlu İzle.
Filmin Konusu : Animasyon, 3 Boyutlu, Çizgi Film, Fantastik, Macera, Çocuk, Aile ve Komedi türündeki bu filmin konusunda Gufi, genç oğlu Max ile ülkeyi dolaşacakları bir seyahat planı yapar. Rotalarını balık avlamaya doğru çevirdiklerinde kendilerini bekleyen talihsizlikleri bilmemektedirler. Bir anda kendilerini o yumuşacık ve sarkık kulaklarının üzerinde bulurlar. Acaba Max daha küçücük bir Gufi olmasına rağmen sevgili ihtiyar babası gibi davranmayı öğrenebilecek miydi? Bu sorunun cevabını Max ve Gufi’nin sahneye fırladıkları gelmiş geçmiş en büyük rock konserinde, muhteşem bir finalde bulacaksınız.
İyi Seyirler…