Blogroll

.

Doğrusunu Söylemek Gerekirse İzle



2011 yılı Amerika Birleşik Devletleri yapımı, romantik komedi tarzı türleri seven sinema izleyicilerinin oldukça keyif alarak izleyecekleri, ülkemizde gösterime girmeyen Truth Be Told Filmi ailenizin online sinema merkezi olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmneliğini Jonathan Frakes yapmış olup, Yapımcılığını ise Wesley Bishop ve Alan Marc Levy ikilisi üstlenmiştir.
Film Türkiye’de tanıtımı yapılmaması ve gösterime girmemesinden ötürü Türk izleyiciler tarafından bilinmiyor. Bu yüzden izleyicilerin yorumlarınasinemaizle.org ekibi olarak maalesef ki den gelemedik. Fakat oyuncu kadrosuna bakılıp, türüde incelendiğinde oldukça eğlenceli olabilecek bir filme benzediği de açıkça görülmektedir.
Filmin Başrollerini Candace Cameron Bure, Belita Moreno, Antonia Denardo, Danny Gokey, Emma Gould, Grizelda Quintana, Lauren Petzke, Tina Borek, David James Elliott, Chris Brochu, Cliff Gravel, Deanna Douglas, Esodie Geiger, Johnnie Hector ve Ronny Cox ikilisi üstlenmiştir.
Truth Be Told İzle, Doğrusunu Söylemek Gerekirse Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle.
Filmin Konusu : Romantik, Dram, Aile ve Komedi türündeki bu filmin konusunda bilgimiz olmadığı için bizde sizler ile paylaşamıyoruz. Filmi izleyen bir ziyateçimiz konusu hakkında bilgi verebilirse herkes için güzel bir paylaşım olabilir.
İyi Seyirler…