Blogroll

.

Siyah Beyaz İzle





2009 yılı Türkiye yapımı, durağan ilerleyen, Türk Sineması’nın önde gelen isimlerinin bir arada olduğu Siyah Beyaz Filmi ailenizin online sinema merkezi olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Ahmet Boyacıoğlu yapmış olup, Yapımcılığını ise Akman Film, Ali Akman ve Başak Emre üstlenmiştir.
Filmi seyreden izleyiciler filmin aşırı durgun geçtiğini söyleyerek, filmi beğenmediklerini ifade ediyorlar. Bazı izleyiciler başrollere bakıldığında çok iyi bir film sanıldığını ama filmin bu oyuncu kadrosuna yakışmadığını söylüyor. Oyuncuların kariyerleri adına oynadıkları filmlerde daha dikkatli olmaları gerektiğini söyleyen film tutkunları her aktörün önüne gelen filmde oynamaması gerektiğini de vurguluyorlar.
Filmin Başrollerini Nejat İşler, Tuncel Kurtiz, Derya Alabora, Muzaffer Özdemir, Efe Çetinel, Erkan Can, Şevval Sam, Taner Birsel ve Rıza Sönmez oynamışlardır.
Siyah Beyaz Full Online Hd Kalitesinde Bedava Türk Dram Filmi İzle, Siyah Beyaz İzle.
Filmin Konusu : Aile ve Dram türündeki bu filmin konusunda Fırtınalı bir hayat yaşamış ama yetmiş yaşına gelmesine karşın hala durulmamış, ideallerine bağlı bir ressam, kalp krizi geçirdikten sonra işini bırakan, sümüklü böcek besleyip sakin bir yaşam sürmeye çalışan bir avukat, mesleğini yapmaktan sıkılmış, üstüne bir de karısı tarafından terk edilmiş bir doktor, hayata karşı tek başına direnen, yalnızlığı bir yaşam tarzı haline getirmiş bir iş kadını, Siyah Beyaz‘da onların sığınabilecekleri son liman olacaktır.
İyi Seyirler…