Blogroll

.

The Hangover İzle



2008 yılı almanya ve Amerika Birleşik Devletleri yapımı, Altın Küre Ödülleri yarışmasında En İyi Film ödülünü kazanmayı başaran, ülkemizde 2009 yılında vizyonlarda ki yerini alan ve bir çok kişi tarafından büyük bir beğeni kazanan The Hangover 1 Filmi ailenizin online sinema merkezi olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Todd Phillips yapmış olup, Yapımcılığını ise Chris Bender, Todd Phillips ve Daniel Goldberg isimlerinin oluşturduğu üç kişilik bir yapımcı kadrosu üstlenmiştir.
Filmi seyredenler öncelikli olarak Zach Galifianakis adlı Dünyaca ünlü oyuncunun her filmde olduğu gibi bu rolünde de harikalar yarattığını ifade ederek kahkaha tufanına filmi izleyecek olanların hazırlıklı olması gerektiğini ifade ediyorlar. Gülmekten çenelerinin ağrıdığını söyleyen sinema severler bu filmi stres atmak için tam yerinde bir tercih olarak gördüklerini söylüyorlar.
Filmin Başrollerini Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Katerina Moutsatsou, Ed Helms, Mike Tyson, Sasha Barrese, Cleo King, Jernard Burks, Rob Riggle, Justin Bartha, Heather Graham, Mike Epps, Ken Jeong, Rachael Harris, Bryan Callen, Jeffrey Tambor ve Ian Anthony Dale oynamışlardır.
The Hangover 1 İzle, Felekten Bir Gece 1 Full Online Hd Kalitesinde türkçe Dublaj Bedava İzle, The Hangover 1 İzle.
Filmin Konusu : Aile, Gizem, Macera, Gençlik, Komedi ve Suç türündeki bu filmin konusunda Arkadaşlarının düğününden iki gün önce bekarlığa veda partisi vermek için Las Vegas’a giden dört arkadaş, sarhoş oldukları parti gecesinin sabahında odalarında bir kaplan, tavuklar ve dolapta ağlayan altı aylık bir bebek ile uyanırlar. Ayrıca damat ortada yoktur. Bir gece öncesine dair hiçbirşey hatırlamayan üç arkadaş ip uclarını takip ederek işlerin nerede kontrolden çıktığını bulmak zorundadırlar. En önemlisi de damadı bularak zamanında Los Angeles’a düğününe yetiştirmeleri gerekmektedir.
İyi Seyirler…