Blogroll

.

Ninja Kaplumbağalar 2 İzle



1991 yılı Amerika Birleşik Devletleri ve Hong Kong yapımı, serinin ikinci ve en beğenilen filmi olarak bilinen ve gelmiş geçmiş tüm oteritelerden tam not almayı başararak rekor kıran, Türkiye’de de aynı yıl içinde gösterime girerek sinemalarda hasılat rekoru kırmayı başaran Teenage Mutant Ninja Turtles 2 Filmi ailenizin online sinema merkezi olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Michael Pressman yapmış olup, Yapımcılığını ise Shelly Johnson üstlenmiştir.
Filmi seyreden sinema severler ilk filmden çok daha üstün olduğunu söyleyerek, seriyi muhteşem bir şekilde devam ettirdiklerini ifade ederek filmden duydukları memnuniyeti açıkça belirtmiş oluyorlar. Özellikle görsel efektlerin harika olduğunu söyleyen izleyiciler yapımcıları da ayrıca tebrik ederek ünlü çizgi filmin bu kadar güzel ancak beyaz perdeye uyarlanabileceğini dile getiriyorlar.
Filmin Başrollerini Francois Chau, Paige Turco, Kevin Clash, Mark Caso, Raymond Serra, David Warner, Kenn Troum, Leif Tilden ve Michelan Sisti oynamışlardır.
Teenage Mutant Ninja Turtles 2 İzle, Ninja Kaplumbağalar 2 Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava İzle, Ninja Kaplumbağalar 2 İzle.
Filmin Konusu : Suç, Dram, Çocuk, Aile, Fantastik, Macera, Animasyon ve Aksiyon türündeki bu filmin konusunda bilgi bulamadığımız için paylaşamıyoruz. Lakin film seri film olduğu için büyük olasılık ile ilk film ile bağlantılı bir konu ortaya çıkmıştır.
İyi Seyirler…