Blogroll

.

Harbi Define İzle



 2010 yılı Türkiye yapımı muhteşem bir komedi filmi olan, stresinizi rahatlık ile atabileceğiniz ve bol bol güleceğiniz Harbi Define Filmiparmaklarınız ucundaki online sinema merkeziniz olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Hd götüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Hakkı Görgülü yapmış olup, Yapımcılığını ise yine yönetmenliği yapan Hakkı Görgülü üstlenmiştir.
Filmin izleyicileri muhteşem bir komedi olduğunu ifade ederken Cengiz Küçükayvaz’ı ise Türk Sineması’nın yükselen yıldızı olarak görüyor. Tiyatro kökenli ünlü aktör gördüğü yoğun ilgiden oldukça memnun kaldığını açıklarken sinemaya birşeyler katabilmenin mutluluğunu da yaşıyor.
Filmin Başrollerini Cengiz Küçükayvaz, Haldun Boysan, Kemal Kuruçay, Selçuk Uluergüven, Hasan Karcı, Adem Bican, Cüneyt Arda Pamuk, Gözde Tüm, Hasan Cihat Örter, Melih Oğuzhan, Tarık Karyağgı, Sinan Bengier, Önder Açıkbaş, Züleyha Karyağdı, Zuhal Yalçın, Sümer Ezgü, Ali Yayli, Fatih Ayci, Gülay Ezgü ve İrfan Kangı oynamışlardır.
Harbi Define Full Online Hd Kalitesinde Bedava Türk komedi Filmi İzle, Harbi Define İzle.
Filmin Konusu : Macera, Aile ve Komedi türündeki bu filmin konusunda Köye hazine aramak için gelen 4 kardeş bir yandan hazineyi ararken diğer yandan da kendilerini keşfe çıkarlar. Köy hayatının temizliği ve saflığı, köy insanın samimiyeti ve komik halleri hazine arayan bu 4 kardeşte büyük değişimlere yol açacaktır.
İyi Seyirler…