Blogroll

.

Mahşerin Atlısı İzle



2006 yılı Amerika Birleşik Devletleri yapımı, korku ve gerilim türü film severlerin büyük bir ilgi ile izleyecekleri filmlerden bir tanesi olan, The Garden Filmi ailenizin online sinema merkezi olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Don Michael Paul yapmış olup, Yapımcılığını ise Morris Berger, Stephen J. Cannell ve Stephen R. Brown isimlerinin oluşturduğu üç kişilik yapımcı ekibi bulunmaktadır.
Filmin izleyicileri, korku türü olmakla beraber aslında çok iyi bir psikolojik film olduğunu söyleyip, yapımcıların tür ile ilgili açıklamalarında bu türün olmamasına şaşırdıklarını söylemeleri, izlemeyenleri de bir hayli meraklandırıyor. İzleyiciler, son derece sürükleyici bir film olduğunu söylerken, ara ara filmin sıktığını, ama yinede merak ettirdiğini vurgulamaları yapımcıları rahatlatıyor.
Filmin Başrollerini Victoria Justice, Lance Henriksen, Adam Taylor Gordon, Brian Wimmer, Jennifer Lutheran, Sean Young, Claudia Christian, Ariana Richmond, Rick Barker ve Erik Walker oynamışlardır.
The Garden İzle, Mahşerin Atlısı Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava Film İzle.
Filmin Konusu : Psikolojik, Dram, +18, Korku ve Gerilim türündeki bu filmin konusunda Sam kötü rüyalar gören, psikolojik problemleri olan ve akıl hastanesinden yeni çıkmış genç bir çocuktur. O ve alkolik babasının yaptıkları yolculuk sırasında gizemli bir adamın çiftliğinde kalmalarıyla Sam’in kabusları gerçeğe dönüşür. Hiçbir şeyden habersiz baba ve oğul için çiftlik sahiplerinin şeytani planları vardır.
İyi Seyirler…