Blogroll

.

Hip Hop Danscıları 2 İzle



 2010 yılı Amerika Birleşik Devletleri yapımı, ilk filmin devamı niteliğinde çekilen ve büyük eleştirilere maruz kalan Stomp The Yard 2 Homecoming Filmi ailenizin online sinema merkezi olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Alt Yazılı ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Rob Hardy yapmış olup, Yapımcılığını ise William Packer üstlenmiştir.
Filmi izleyen sinema severlerin nerdeyse tamamı filmi beğenmediğini, başta oyuncuları seri olarak çevirilen bu filmde, ilk filmdeki kadroyu koruyamayıp ikinci filme başka oyuncu kadrosu ile çıkmanın oldukça yersiz olduğunu ve neticesinde ilkine nazaran ortaya berbat bir film çıktığını ifade ediyorlar.
Filmin Başrollerini Columbus Short, Kiely Williams, Tika Sumpter, Stephen Boss, David Banner, Reagan Michelle, Tyler Nelson, Keith David, Collins Pennie, Pooch Hall, Christy Gamble, Terrence Jenkins ve Edward Bryan oynamışlardır.
Stomp The Yard 2 Homecoming İzle, Hip Hop Danscıları 2 Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava İzle, Hip Hop Danscıları 2 İzle.
Filmin Konusu : Dans, Aile ve Dram türündeki bu filmin konusunda Arris Üniversite de hayatının sonuna gelmiş ve eve dönüşe hazırlananan hip pop düşkünü birisidir. Hayallerin de hep Amerika’nın en popüler hip pop dansçısı olmak vardır. Hayatının fırsatı Ulusal bir TV kanalında yayımlanacak olan hip pop yarışmasında karşısına çıkar.