Blogroll

.

Kaçıklar Okulu 2 İzle



2006 yılı Amerika Birleşik Devletleri yapımı, ülkemizde gösterime girmeyen muhteşem bir gençlik komedisi olan Van Wilder filminin ikinci serisi olan Van Wilder 2 The Rise Of Taj Filmi ailenizin online sinema merkezi olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Mort Nathan yapmış olup, Yapımcılığını ise Peter Abrams, Robert L. Levy, Elie Samaha ve Andrew Panay isimlerinin oluşturduğu dört kişilik bir ekip üstlenmiştir.
Filmi seyreden izleyiciler son derece eğlenceli ve zevkli bir komedi filmi olduğunu, fakat Lauren Cohan’ın böylegençlik filmlerinde rol almaması gerektiğini ifade edip, ünlü aktörün daha iyi ve kaliteli filmlerde oynamasını istediklerini dile getiriyorlar.Film genel olarak tüm izleyicilerinden ve oteritelerden tam not almayı başardı.
Filmin Başrollerini Lauren Cohan, Amy Steel, Anthony Cozens, Daniel Percival, Jonathan Cecil, Roger Hammond, Steven Rathman, William De Coverly, Kal Penn, Holly Davidson, Beth Steel, Glen Barry, Kulvinder Ghir, Shobu Kapoor ve Tom Davey oynamışlardır.
Van Wilder 2 İzle, Kaçıklar Okulu 2 Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava Yabancı Film İzle, Kaçıklar Okulu 2 İzle.
Filmin Konusu : Romantik, Gençlik, Komedi ve Aile türündeki bu filmin konusunda Coolidge Kolejinden mezun olan Amerikalı Taj Mahal Badalandabad Camford Universitesinden okumak üzere İngiltere’ye gider. Gittiği yerde İngiliz öğrencilere Amerikan tarzı partilerin nasıl olduğunu göstermeye kararlıdır.
İyi Seyirler…