Blogroll

.

Kanlı Liste İzle



2011 yılı Amerika Birleşik Devletleri yapımı, korku türüne sahip ve son derece olumlu eleştiriler alan, The Absent Filmi ailenizin online sinema merkezi olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Sage Bannick yapmış olup, Yapımcılığını ise Lorna Paul, Sage Bannick, Chris Sivertson ve Ari Bernstein isimlerinin oluşturduğu dört kişilik bir ekip üstlenmiştir.
Filmi izleyen sinema tutkunları gerilim ve korku türü seven herkesin bu filmi mutlak suretle izlemeleri gerektiğini söylüyorlar. İzleyiciler, çok enteresan bir konuya sahip olan bu filmde neyin, ne olacağını asla kestiremiyeceğinizi dile getiriyorlar.
Filmin Başrollerini Yvonne Zima, Damon Abdallah, Jeremy Jordan, Andre De Saussure, Benji Olson, Carlos Ramirez, Cloud Bannick, Cylus Shaw, Danny Seltzner, Vanessa Zima, Jennifer Blanc, Amelia Hanron, Ari Bernstein, Bryan Kirkwood, Chandler Smidt, Samuel Ball, Timmy Josten, Rosco Roseland ve Marielle Leduc oynamışlardır.
The Absent İzle, Kanlı Liste Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava Korku Filmi İzle.
Filmin Konusu : +18, Korku ve Gerilim türündeki bu filmin konusunda Vincent kariyeri ve aşkı arasında kalmış bir lise öğretmenidir. Öğrencisi Katie ile yasak ilişki yaşamaktadır. Vincent’ın üzerindeki baskı ikiz kardeşi Oscar hapisten çıktığında daha bir artmıştır. Ailesini öldürdüğü için 25 yıl hapiste yatan Oscar artık çok tehlikelidir. Katie’nin arkadaşları birer birer ortadan kaybolmaya başladığında ise Vincent bir numaralı şüphelidir.
İyi Seyirler…