Blogroll

.

Son Durak 3 İzle



2006 yılı Amerika Birleşik Devletleri yapımı, gerilimin kaldığı yerden devam ettiği film olan, Son Durak serisinin üçüncüsü Final Destination 3 Filmi parmaklarınız ucundaki online sinema merkeziniz olan sinemaizle.org aşivindeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini James Wong yapmış olup, Yapımcılığını ise Toby Emmerich, Warren Zide, Glen Morgan, James Wong, Craig Perry ve Richard Brener isimlerinin oluşturduğu altı kişilik yapımcı kadrosu bulunmaktadır.
Filmi izleyenler, baştan aşağıya yeni oyuncu kadrosu ile serinin en iyi filmi olduğunu söylemeleri yapımcılarında yüzünü güldürüyor. İzleyenler, diğer serilerde olduğu gibi müthiş bir başlangıç ve sonu olduğunu söyleyerek bu filmi mutlaka izlemeniz gerektiğini söylüyorlar.
Filmin Başrollerini Mary Elizabeth Winstead, Ryan Merriman, Alexz Johnson, Crystal Lowe, Jesse Moss, Patrick Gallagher, Jody Racicot, Sam Easton, Amanda Crew, Chelan Simmons, Gina Holden, Kris Lemche, Texas Battle, Ecstasia Sanders ve Maggie Ma oynamışlardır.
Final Destination 3 İzle, Son Durak 3 Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava Korku Filmi İzle.
Filmin Konusu : Gerilim, Korku, +18, Gençlik ve Gizem türündeki bu filmin konusunda Mezuniyet gecesi için düzenlenen eğlenceye katılmak üzere lunaparka giden Wendy, hız trenine bindikleri sırada hayalle gerçek arasında korkunç bir kabus görür. Birkaç dakika içinde eğlencenin zirvesini vadeden tren bir ölüm makinesine dönüşecektir. Trenden inmek isteyen Wendy’e arkadaşı Kevin’da katılır. Ancak gençler arasındaki tartışma uzayınca görevliler bir grubu trenden indirirler. Kendi aralarındaki kavgaya devam eden gençler az sonra arkadaşlarının ölümüne tanık olmaktan kaçamayacaklardır.
İyi Seyirler…