Blogroll

.

Tören İzle



 2010 yılı Amerika Birleşik Devletleri yapımı muhteşem bir romantik komedi olan ve pek çok kişi tarafından merakla beklenen Ceremony Filmiailenizin online sinema merkezi olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Max Winkler yapmış olup, Yapımcılığını ise Jason Reitman, Darlene Caamano, Kathryn Dean, Emilio Diez Barroso, Daniel Dubiecki, Vance Owen, Matt Spicer, Polly Cohen Johnsen, Joshua Zeman, Bill Rovzar ve Rudy Scalese isimlerinin oluşturduğu, nerdeyse filmin oyuncu kadrosu kadar kalabalık bir yapımcı ekibi mevcuttur.
Filmi izlemeyen izleyiciler, bu filmi merakla beklediklerini, vizyona bir an evvel girmesini istediklerini ifade edip, çeşitli yollar ile izlemeyi başaranlar mükemmel bir komedi filmi olduğunu söylüyor. Oldukça eğlenceli diye yorumlayan izleyiciler, filmi herkesin izlemesi gerektiğini ve üzerinizde ki tüm stresi üstünüzden atabileceğinizi ifade ediyorlar.
Filmin Başrollerini Uma Thurman, Jesse Eisenberg, Lee Pace, Reece Thompson, Harper Dill, Nathalie Love, Michael Angarano, Anna Friel, Rebecca Mader, Brooke Bloom, Oscar J. Castillo ve Jake M. Johnson oynamışlardır.
Ceremony İzle, Tören Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava Yabancı Komedi Filmi İzle, Tören İzle.
Filmin Konusu : Aile, Romantik ve Komedi türündeki bu filmin konusunda Hayatının erkegiyle tanışan ama bu durumdan habersiz olan bir kadın. İlişkilerinde ve evliliklerinde aradıgını bir türlü bulamayan bir adam. Taa ki birbirleriyle tanışana kadar.
İyi Seyirler…