Blogroll

.

Shadows ve Lies İzle



 2010 yılı Amerika Birleşik Devletleri yapımı müthiş bir dram filmi olan Shadows And Lies, diğer adı ile William Vincent Filmiparmaklarınız ucundaki online sinema merkeziniz olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Alt Yazılı ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Jay Anania yapmış olup, Yapımcılığını ise Piers Richardson, Sophia Lin, Eric Amadio, Sturges Karban, Miles Levy, Vince Jolivette ve Jesse Lim Jr. isimlerinin oluşturduğu yedi kişilik bir yapımcı kadrosu üstlenmiştir.
Filmin izleyicileri Türkiye genelinde olmadığı için film hakkındaki detaylı yorumları bilemiyoruz. Yalnız Avrupa’da ki izleyiciler filmin biraz durağan geçtiğini bunu türünün yalnızca drama dayalı olmasından kaynaklandığını ifade ediyorlar.
Filmin Başrollerini James Franco, Martin Donovan, Emily Tremaine, Carmen Chaplin, Anna Borchert, Carly Tamer, Freddy Arsenault, Haskell King, Jillian Mavodones, Kahan James, Lucy Owen, Migina Tsai, Norm Golden, Orest Ludwig, Shelly Gibson, Ty Anania, Josh Lucas, Julianne Nicholson, Zoe Lister Jones, Andrew Pastides, Bridget Nason, Charlene Miller, Gibson Frazier, Julienne Hanzelka Kim ve Madalyn Lester oynamıştır.
William Vincent İzle, Shadows ve Lies Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Dram Filmi İzle.
Filmin Konusu : Aile ve Dram türündeki bu filmin konusu hakkında herhangi bir kaynakta açıklama olmadığı için bizde bilgi verememekteyiz. Filmi izleyen herhangi bir izleyici konusu hakkında detaylı bir yorum yaparsa hepimiz film ile ilgili fikir edinebiliriz.
İyi Seyirler…