Blogroll

.

Armageddon İzle



1998 yılı Amerika Birleşik Devletleri yapımı Dünya’nın en iyi aktörlerinden birisi olarak kabul edilen Bruce Willis’in başrolünü oynadığı müthiş bir Bilim Kurgu olanArmageddon Filmi arşimizdeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Michael Bay yapmış olup, Yapımcılığını ise J.J. Abrams, Gale Anne Hurd, Michael Bay ve Jerry Bruckheimer dörtlüsü üstlenmiştir.
En İyi Görsel Efekt ve Orjinal Şarkı katagorisinde Oscar Ödülleri‘ne aday gösterillen Armageddon iki ödülüde kazanmayı başaramamıştır. Sinema severler filmi harkulerde bulurken, filmin bitimindeki şarkıyıda çok beğendiklerini açıklıyorlar.
Filmin Başrollerini Bruce Willis, Owen Wilson, Michael Clarke Duncan, William Fichtner, Shawnee Smith, Jason Isaacs, Billy Bob Thornton, Udo Kier, Jessica Steen, Ken Hudson Campbell, Liv Tyler, Ben Affleck, Steve Buscemi, Peter Stormare, Michael Bay ve Keith David oynamışlardır.
Armageddon Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava İzle.
Filmin Konusu : Aksiyon, Dram, Romantik, Bilim Kurgu ve Macera türündeki bu filmin konusunda net bir bilgi vermek istemiyoruz. Sebebi filmi izleyen herkesin o kadar çok med ederek anlattığı bir film olarak yer edinmesidir.
İyi Seyirler…