Blogroll

.

Derin Karanlık İzle



2000 yılında Avustralya ve Amerika Birleşik Devletleri yapımı güzel bir Bilim Kurgu filmi olan ve aynı zamanda birden fazla türü içinde barındırarak bir tür zenginliğini seyircisine aktaran Pitch Black Filmi arşimizdeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini David Twohy yapmış olup, Yapımcılığını ise Tom Engelman üstlenmiştir.
İzleyicilerin çok iyi buldukları film üst düzey yorumlar alarak övgü topluyor. On yaşını aşkın bir film olan Derin Karanlık Filmi buna rağmen pek çok kişinin arşivinde olmakla beraber bir günümüzde halen aranarak izlenilmek istenen bir film olma özelliğini de taşımaktadır.
Filmin Başrollerini Vin Diesel, Cole Hauser, Claudia Black, Renee Diamond, Radha Mitchell, Keith David, Lewis Fitz Gerald ve Rhiana Griffith oynamışlardır.
Pitch Black İzle, Derin Karanlık Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava İzle.
Filmin Konusu : Aksiyon, Gerilim, Macera, Bilim Kurgu ve Korku türündeki bu filmin konusunda Başka bir gezegene yerleşmek üzere 40 yolcusuyla dünyadan haraket eden uzay gemisi yolda bir meteor fırtınasına yakalanır. Bilinmeyen bir gezegene mecburi iniş yapar. İçecek su bile olmayan bu gezegende, kurtulan az sayıdaki yolcu, gece olunca burada verecekleri yaşam mücadelesinde daha da zorlanacaklarını anlar.
İyi Seyirler…