Blogroll

.

Asker İzle



1998 yılı İngiltere ve Amerika Birleşik Devletleri yapımı süper aksiyon bilim kurgusu olan Soldier Filmi arşimizdeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Paul W.S. Anderson yapmış olup, Yapımcılığını ise Jerry Weintraub üstlenmiştir.
Filmi seyreden izleyiciler epey eski bir film olmasına rağmen ozaman ki teknolojiler ile bile çok iyi bir bilim kurgu çıkarttıklarını, aksiyon sahnelerinin izleyicisini çok heyecanlandırdığını ifade ediyorlar.
Filmin Başrollerini Kurt Russell, Jason Isaacs, Gary Busey, Carsten Norgaard, Connie Nielsen, Jason Scott Lee, James Black ve Sean Pertwee oynamışlardır.
Soldier İzle, Asker Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava Yabancı Film İzle.
Filmin Konusu : Macera, Bilim Kurgu, Aksiyon ve Savaş türündeki bu filmin konusunda Gelecekte, insanların doğumlarından itibaren ne iş yapacağına karar verilmektedir. Bazıları asker olarak yetiştirilmekteyken sonuçta duygusuz, sadece öldürmeye programlanmış insan robotlar olup çıkarlar. Bunlardan en yaşlısı ve deneyimlisi, yeni askerler tarafından saldırıya uğrar ve vücudunu terk edilmiş bir koloni gezegenine bırakırlar. Asker, burada hayatta savaşmaktan değişik şeyler olduğunu öğrenir. Ancak, bir gün bu benimsediği ve sevdiği gezegeni yeni askerlere karşı savunmak zorunda kalır.
İyi Seyirler…