Blogroll

.

Ölülerin Kurtuluşu İzle



2009 yılı Kanada ve Amerika Birleşik Devletleri yapımı ülkemizde hiç gösterime girmemiş olan ve yoğun eleştirilere maruz kalanSurvival Of The Dead Filmi arşimizdeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini George A. Romero yapmış olup, Yapımcılığını ise Paula Devonshire üstlenmiştir.
Filmin seyircileri filmi adeta eleştiri yağmuruna tutuyorlar. Filmin çok saçma ve durağan geçtiğini belirten sinema seyircileri zombi filmleri ile meşhur yönetmenin bu film ile sınıfta kaldığını ifade ediyorlar. onun kalitesine yakışmayan bir film olarak nitelendiren film tutkunlarına ise bir kısım izleyiciden ise haksız yere bu kadar sert eleştiri yapıldığı yönünde tepkiler geliyor.
Filmin Başrollerini Devon Bostick, Alan Van Sprang, Athena Karkanis, Kenneth Welsh, Dru Viergever, Heather Allin, Matt Birman, Richard Fitzpatrick, Stefano Dimatteo, Zeljko Kecojevic, Julian Richings, Wayne Robson, Joris Jarsky, Asim Ahmad ve Stefano Colacitti oynamıştır.
Survival Of The Dead İzle, Ölülerin Kurtuluşu Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava Yabancı Korku Filmi İzle.
Filmin Konusu : Gerilim, Fantastik, Bilim Kurgu ve Korku türündeki bu filmin konusunda Kuzey Amerika’daki bir ada kasabasında insanları zombilere dönüştüren ölümcül bir salgın başlar. Hastalığı kapmış olanların tek umudu, panzehirin bir an önce bulunmasıdır.
İyi Seyirler…