Blogroll

.

Flesh Wounds İzle



2011 yılı Amerika Birleşik Devletleri yapımı bilim kurgu türü severler için iyi sayılabilecek yılın son filmlerinden birisi olan ve ülkemizde gösterime girmeyen Flesh Wounds Filmi arşivimizdeki yerini Türkçe Alt Yazılı ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Dan Garcia yapmış olup, Yapımcılığını ise Gabriel Saint üstlenmiştir.
Filmi izleyen izleyiciler türü bakımından ilginç bir film olduğunu ve adının da gayet dikkat çekici olduğunu vurguluyorlar. Lakin film Türkiye’de gösterime girmediği için maalesef ki Türk izleyicilerin görüşlerini bulamadık. filmi burada izleyecek olan sinema severler, izleyecek olan seyircilere fikirlerini beyan edebilirler.
Filmin Başrollerini Kevin Sorbo, Bokeem Woodbine, Johnny Lee, Fabian C. Moreno, Cat Tomeny, Armando Leduc, Nathan Alan Thomas, Joel Davis, Heather Marie Marsden, Kirk Kepper, Beau Brasso, Shannon Hand, Gabe Begneaud, Caleb Michaelson ve Chris J. Fanguy oynamışlardır.
Flesh Wounds İzle, Et Yaraları Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Et Yaraları İzle.
Filmin Konusu : Bilim Kurgu, Gerilim ve Korku türündeki bu filmin konusunda Amerikan ordusuna ait gizli silah deneyleri yapılmaktadır. Bunun içinde deneylerin yapıldığı üstte bir tabur özel kuvvet asker bekletilir. Fakat bir süre sonra askerler ve bilim adamlarından haber alınamaz. Hepsi kaybolmuştur. Lt Tyler adındaki komutan onları bulmak için görevlendirilir. Timini alıp olay yerine giden komutan korkunç bir gerçek ile karşı karşıya kalır.
İyi Seyirler…