Blogroll

.

Robot Adam İzle



 1999 yılı Almanya ve Amerika Birleşik Devletleri yapımı, gösterime girdiği her ülkede büyük övgüler kazanıp bir çok hayran edinmeyi başaran muhteşem bir bilim kurgu türüne hakim Bicentennial Man Filmiailenizin online sinema merkezi olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Chris Columbus yapmış olup, Yapımcılığını ise Wolfgang Petersen, Michael Barnathan, Neal Miller, Chris Columbus, Mark Radcliffe, Gail Katz ve Laurence Mark isimlerinin oluşturmuş olduğu yedi kişilik bir ekip üstlenmiştir.
Filmi seyreden izleyiciler filme övgüler yağdırıyorlar. Genellikle alışılagelen bilim kurgulardan farklı olduğunu ifade eden sinema severler filmde aranılan herşeyin mevcut olduğunu ve seyirciyi yeteri kadar tatmin etmeyi başardığını ifade ediyorlar.
Filmin Başrollerini Robin Williams, Embeth Davidtz, Wendy Crewson, Angela Landis, John Michael Higgins, Brett Wagner, Lindze Letherman, Scott Waugh, Sam Neill, Hallie Kate Eisenberg, Oliver Platt, Kiersten Warren, Bradley Whitford, Jay Johnston, Stephen Root ve Mark Garbarino oynamışlardır.
Bicentennial Man İzle, Robot Adam Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava Yabancı Film İzle, Robot Adam İzle.
Filmin Konusu : Romantik, Dram, Aile, Komedi ve Bilim Kurgu türündeki bu filmin konusunda Teknolojinin hızla geliştiği yeni binyılın ilk yıllarında Richard Martin, bir NDR-114 robot satın alır. Ailenin en küçük çocuğu robota Andrew adını verir. Başlangıçta evin sıradan işlerini yapmak için alınan bir robotken Andrew düşünmek ve hissetmenin ne olduğunu keşfetmeye başlar. Martin ailesi ise satın aldıkları robotun sıradan bir robot olmadığını anlarlar.
İyi Seyirler…