Blogroll

.

Geleceğe Dönüş 2 İzle



1989 yılı Amerika Birleşik Devletleri yapımı, 1989 yılında Türkiye’de gösterime giren ve BAFTA Ödülleri yarışmasında En İyi Özel Efekt ödülünü kazanan, Oscar ödüllerinde de aynı ödüle aday gösterilen fakat kazanmayı başaramayan Back To The Future 2 Filmi ailenizin online sinema merkezi olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Robert Zemeckis yapmış olup, Yapımcılığını ise Steven Spielberg, Bob Gale, Neil Canton, Frank Marshall, Steve Starkey ve Kathleen Kennedy isimlerinin oluşturduğu altı kişilik yapımcı kadrosu bulunmaktadır.
Filmi seyreden sinema severler en az ilk film kadar güzel olduğunu, ilk filme yakışacak kalite de olduğunu ifade edip, filmin gayet güzel bir aile komedisi olduğunu da üstünü çizerek vurguluyorlar.
Filmin Başrollerini Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson, Casey Siemaszko, E. Casanova Evans, Jeffrey Weissman, Billy Zane, Elisabeth Shue, Thomas F. Wilson, Charles Fleischer ve James Tolkan oynamışlardır.
Back To The Future 2 İzle, Geleceğe Dönüş 2 Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava İzle, Geleceğe Dönüş 2 İzle.
Filmin Konusu : Aile, Bilim Kurgu, Macera, Aksiyon ve Komedi türündeki bu filmin konusunda Fırlama Martin ile çılgın bilim adamı dostu Dr. Brown için, bir kez daha zaman makinesine çevirdikleri DeLorean’a başvurma zamanı. Marty bu kez 2015′e gidip henüz doğmamış çocuğuna yardım etmek zorunda kalacak. Elbette bunu yaparken yine ortalığı karıştırıp zamanın dokusuna ve düzenine zarar verecektir.
İyi Seyirler…