Blogroll

.

Korkunç Dev İzle



2008 yılı Kanada ve Amerika Birleşik Devletleri yapımı, fantastik, bilim kurgu gerilimlerini sevenler için izlenebilecek filmlerden bir tanesi olan, Ogre Filmi ailenizin online sinema merkezi olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Steven R. Monroe yapmış olup, Yapımcılığını ise Oliver De Caigny ve Lisa Hansen ikilisi üstlenmiştir.
Filmi izleyen sinema tutkunları, genel olarak filmi beğenmediklerini, efektli sahnelerin oldukça yapmacık göründüğünü ve devin canlandırılma sahnelerinin korkunçluk yerine, sevimlilik verdiğini ifade etmeleri filmi izlemeyen izleyiciler içinde ön yargılı bakmalarına sebep oluyor. İzleyenler, bu unsurların film genelinin vasat üstüne çıkamayacağını söylemeleri, izlemeyi düşünenlerinde heveslerini kursaklarında bırakıyor.
Filmin Başrollerini Chelan Simmons, John Schneider, Tyler Johnston, Andrew Wheeler, Kimberley Warnat, Alex Zahara, John Wardlow, Sean Campbell, Katharine Isabelle, Ryan Kennedy, Brendan Fletcher, John Shaw, Kyle Labine ve Chilton Crane oynamışlardır.
Ogre İzle, Korkunç Dev Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava Film İzle.
Filmin Konusu : Bilim Kurgu, Korku, Gerilim ve Fantastik türdeki bu filmin konusunda Şeytani Ogre, bin sekiz yüzlü yıllardan beri başı beladan bir türlü kurtulamayan Ellensfor kasabasındaki hakimiyetini sürdürmektedir.
İyi Seyirler…