Blogroll

.

Geleceğe Dönüş 3 İzle



1990 yılı Amerika Birleşik Devletleri yapımı, Geleceğe Dönüş serisinin üçüncü ve son halkası olan, aynı zamanda serinin en iyi filmi olarak nitelendirilen, Türk Sinemalarında da aynı yıl içinde gösterime giren, Back To The Future 3 Filmi ailenizin online sinema merkezi olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Robert Zemeckis yapmış olup, Yapımcılığını ise Steven Spielberg, Bob Gale, Neil Canton, Frank Marshall, Steve Starkey ve Kathleen Kennedy isimlerinin oluşturduğu altı kişilik yapımcı ekibi bulunmaktadır.
Filmin izleyicileri, özellikle diğer iki seriyi de takip eden fanlarına göre, bu film diğer iki seriden daha iyi olduğu konusunda hem fikir olarak yorumlar yapıyorlar. Çılgın doktorun maceralarına tanık olacağınız bu filmde de, gülmekten kendinizi ekranlarınıza kilitleyeceksiniz, diye yorumlar yapan sinema severler, aileniz ile beraber mutlaka izlemeniz gereken bir film olarak, bu filmi örnek gösteriyorlar.
Filmin Başrollerini Michael J. Fox, Elisabeth Shue, Lea Thompson, Marc Mcclure, Christopher Wynne, Harry Carey Jr., Jeffrey Weissman, Mike Watson, Sean Gregory Sullivan, Christopher Lloyd, Mary Steenburgen, Thomas F. Wilson, Wendie Jo Sperber, Dub Taylor, James Tolkan, Matt Clark, Todd Cameron Brown ve Pat Buttram oynamışlardır.
Back To The Future 3 İzle, Geleceğe Dönüş 3 Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava Film İzle.
Filmin Konusu : Aile, Bilim Kurgu, Macera, Aksiyon, Western ve Komedi türündeki bu filmin konusunda 1955 yılında kısılıp kalan Marty’i kurtarmak için Dr. Brown zamandan seyahat eder. Ancak kendisi 1855′e gelip Delorean bozulduğu ve o zamanın teknolojisi yetmediği için bu zaman diliminde kısılıp kalan Doktor, Marty’ye bir mektup yazarak arabayı gömdüğü yeri söyler.
İyi Seyirler…