Blogroll

.

Maske İzle



1994 yılı Amerika Birleşik Devletleri yapımı, ilk çizgi film olarak karşımıza çıkan ve daha sonra ünlü komedi aktörü Jim Carrey başrollüğünde iki seri olarak beyaz perde de karşımıza çıkan ve milyonlarca kişi tarafından büyük bir beğeni kazanan The Mask Filmi ilk bölümü ile ailenizin online sinema merkezi olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Chuck Russell yapmış olup, Yapımcılığını ise Mark Verheiden ve Michael Fallon ikilisi üstlenmiştir.
Filmi seyreden sinema severler özellikle yetişkin izleyiciler çocukluklarının filmi olduğunu ve halen daha sıkılmadan defalarca izlediklerini ve her seferinde ilk izliyormuş gibi aynı heyecanı ve eğlenceyi yaşadıklarını söylemeleri filmin ne denli başarılı olduğunu gözler önüne seriyor. Özellikle Jim Carrey’in takdire şayan oyunculuk perfonmansı filmin güzelliğini üst seviyeye taşıyor.
Filmin Başrollerini Jim Carrey, Amy Yasbeck, Reg E. Cathey, B.j. Barie, Denis Forest, Joely Fisher, Kevin Grevioux, Orestes Matacena, Richard Jeni, Cameron Diaz, Peter Greene, Johnny Williams, Beau Lotterman, Jim Doughan, Joseph Alfieri, Tim Bagley, Peter Riegert ve Nancy Fish oynamışlardır.
The Mask İzle, Maske 1 Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava Film İzle, Maske İzle, The Mask 1 İzle.
Filmin Konusu : Aile, Çocuk, Gençlik, Macera, Bilim Kurgu, Fantastik ve Komedi türündeki bu filmin konusunda Stanley Ipkiss, iyi yürekli bir banka memurudur. Bir gün bulduğu antika bir maskeyi takar ve inanılmaz güçlere sahip bir yaratığa dönüşür. Halk arasında Maske diye tanınan kahramanımız, yanlışlıkla Dorian Tyrel adlı bir mafya liderinin hedefi haline gelir.
İyi Seyirler…