Blogroll

.

Transformers 2 İzle





2009 yılı Amerika Birleşik Devletleri yapımı, ilk serinin devamı olarak çekilen ve ilk serisinde yakaladığı gişe rekorunu devam ettirebilmek amacı ile yapılan, bu amacada ulaşan Transformers 2 Revenge Of The Fallen Filmi ailenizin online sinema merkezi olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Michael Bay yapmış olup, Yapımcılığını ise Steven Spielberg, Lorenzo Di Bonaventura, Mark Vahradian, Ian Bryce ve Tom Desanto isimlerinin oluşturduğu beş kişiden oluşan yapımcı kadrosu mevcuttur.
Filmi seyreden izleyiciler animasyonların müthiş efektler ile karşımıza çıktığını ve en az ilk film kadar bunun da güzel olduğunu söylüyorlar. Oyuncu kadrosunu baştan aşağıya korumayı başaran film izleyicilerinde takdirini bu yönde kazanmış oldu.
Filmin Başrollerini Megan Fox, Josh Duhamel, Teresa Palmer, Isabel Lucas, Matthew Marsden, America Olivo, Aaron Hill, Peter Cullen, Glenn Morshower, Romon Rodriguez, Brad Delson, Jareb Dauplaise, John Benjamin Hickey, Shia Labeouf, Tyrese Gibson, John Turturro, Joan Cusack, Rainn Wilson, Kevin Dunn, Samantha Smith, Jonathon Trent, Julie White, Darius Mccrary ve Cornell Womack oynamışlardır.
Transformers 2 Revenge Of The Fallen İzle, Transformers 2 Yenilenlerin İntikamı Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava İzle, Transformers 2 İzle.
Filmin Konusu : Aksiyon, Bilim Kurgu, Macera, Savaş, Animasyon, Fantastik ve 3 Boyutlu türdeki bu filmin konusunda Genç Sam Witwicky’nin, savaşan robot uzaylıların arasında sonucu belirleyen bir savaşta evreni kurtarmasının üzerinden iki yıl geçti. Gösterdiği büyük kahramanlığa rağmen Sam, üniversiteye gitmek, kız arkadaşı Mikaela’nın yanından ayrılmak ve anne, babasından ilk kez ayrı kalmak gibi günlük endişeler yaşayan sıradan bir gençtir. Tabii ki bir de bu ayrılığı en yeni dostu ve koruyucu robotu Bumblebee’ye açıklaması da fazladan sıkıntılara yol açar. Sam’in hedefi normal bir üniversite yaşantısı yaşamaktır fakat bunun için kaderini gözardı etmesi gerekir.
İyi Seyirler…