Blogroll

.

Ninja Kaplumbağalar 3 İzle



1993 yılı Hong Kong ve Amerika Birleşik Devletleri yapımı, Ninja Kaplumbağalar serisinin üçüncü ve sonuncusu olan, aynı zamanda vizyona girdiği dönemde diğer iki serisinde olduğu gibi sinemalarda gişe rekorları kırmayı başaran, Teenage Mutant Ninja Turtles 3 Filmi ailenizin online sinema merkezi olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Stuart Gillard yapmış olup, Yapımcılığını ise Kim Dawson, Thomas K. Gray ve David Chan isimlerinin oluşturduğu üç kişilik bir ekip üstlenmiştir.
Filmi seyreden izleyiciler, özellikle yetişkin izleyiciler, çocukluklarının çizgi filmi olduğunu söyledikleri bu film içinde çizgi filmde ki kaliteyi yakalayabildiklerini ve filmi çok iyi bir seriye dönüştürdüklerini, fakat bugüne kadar neden devamının çekilmediğini anlayamadıklarını ifade etmeleri, serinin yeniden canlandırılması gerektiğini düşünmeye sebep oluyor.
Teenage Mutant Ninja Turtles 3 İzle, Ninja Kaplumbağalar 3 Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava İzle.
Filmin Konusu : Aile, Dram, Bilim Kurgu, Macera, Çocuk, Aksiyon, Komedi, Suç ve Fantastik türdeki bu filmin konusunda Dört ninja kaplumbağa on yedinci yüzyıl Japonya’sına giderken, o devirde yaşayan dört samuray da günümüze geliyor. Kaplumbağalar, feodal Japonya’da kendilerini iki hanedan arasındaki iktidar savaşında buluyorlar ve tabii ki iyilerin yanında yer alıyorlar.
İyi Seyirler…