Blogroll

.

Süper 8 İzle



2011 yılı Amerika Birleşik Devletleri yapımı, ülkemizde 17 Haziran 2011 tarihinde sinemalarda ki yerini alan ve pek çok kişi tarafından beğeni toplamayı başaran, bilim kurgu türlerini severler için yılın paha biçilmez filmlerinden bir tanesi, Super 8 Filmi ailenizin online sinema merkezi olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Dublaj olarak almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini J.J. Abrams yapmış olup, Yapımcılığını ise Steven Spielberg, Bryan Burk, Ben Rosenblatt, Big Spence, J.J. Abrams, Guy Riedel ve Udi Nedivi gibi isimlerin oluşturduğu oldukça tanınmış kişilerden oluşan yedi kişilik bir yapımcı ekibi bulunmaktadır.
Filmin izleyicileri genel olarak güzel bir film ortaya çıktığını söylemiş olsalar da, pek çok izleyici filmin anlatıldığı kadar güzel ve kaliteli olmadığı görüşüne hakimler. İzleyiciler sadece yönetmen ve başrolü oynayan iki oyuncu için bile bu filmin izlenmeye değer filmler arasında yer alabileceğini savunuyorlar.
Filmin Başrollerini Elle Fanning, Ron Eldard, Noah Emmerich, Marco Sanchez, Beau Knapp, Bradley Bingham, Glynn Turman, James Hebert, Mason Steel Davis, Teri Clark, Zach Mills, Amanda Michalka, Kyle Chandler, Katie Lowes, Ryan Lee, Big Spence, Gabriel Basso, Graham Clarke, Joel Courtney, Thomas F. Duffy ve Riley Griffiths oynamışlardır.
Super 8 İzle, Süper 8 Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava Film İzle.
Filmin Konusu : Dram, Gizem, Macera, Bilim Kurgu ve Gerilim türündeki bu filmin konusunda 1979 yılında Nevada’da Area elli bir adı ile anılan gizli bir askeri bölgeden Ohio’ya çok özel bir kargo taşınmaktadır. Bu kargoyu taşıyan yük trenine intihar saldırısı gerçekleştirilir ve tren raydan çıkar. Ancak tren kazası, bu özel kargonun serbest kalmasına neden olur. Dünya bunun sonuçlarını yaşayacaktır.
İyi Seyirler…