Blogroll

.

Thor İzle


2011 yılı Amerika Birleşik devletleri yapımı tür bakımından son derece zengin 3 boyutlu film olarak karşımıza çıkan ve izleyicisinden tam not almayı başaranThor Filmi ailenizin online sinema merkezi olan sinemaizle.org adresindeki yerini Türkçe Alt Yazılı ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Kenneth Branagh yapmış olup, Yapımcılığını ise Stan Lee, Louis Desposito, Jamie Alexander, Patricia Whitcher, Kevin Feige, Victoria Alonso ve Craig Kyle isimlerinin oluşturduğu yedi kişilik bir yapımcı ekibi filmi yapmışlardır.
Yirmi dokuz Nisan iki bin on bir tarihinde ülkemizde vizyona giren ve sinemalarda gişe rekorları kıran bu film izleyicisini de son derece memnun etmiş görünüyor. Film hakkında olumsuz yorum görmek nerdeyse yok denecek kadar az olduğu söylenebilir.
Filmin Başrollerini Natalie Portman, Samuel L. Jackson, Jeremy Renner, Ray Stevenson, Chris Hemsworth, Dominic Cooper, Idris Elba, Adriana Barraza, Matthias Schweighofer, Joseph Gatt, Tom Hiddleston, Anthony Hopkins, Stan Lee, Jaimie Alexander, Troy Brenna, Joshua Cox, Kat Dennings ve Stellan Skarsgard oynamışlardır.
Thor Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava İzle.
Filmin Konusu : 3 Boyutlu, Bilim Kurgu, Fantastik, Macera, Tarih, Aksiyon, Dram, Komedi ve Savaş türündeki bu filmin konusunda Thor, Dünya’ya sürgün ediliyor. İnsanlar arasında yaşamaya mecbur bırakılıyor. Kendi dünyasının kötü adamı en karanlık güçlerini Dünya’yı istila etmek için yollayınca Thor, gerçek bir kahraman olmak için nelerin gerektiğini öğreniyor.
İyi Seyirler…