Blogroll

.

Amishlerin Merhameti İzle



2010 yılı Amerika Birleşik Devletleri yapımı, 2006 yılında gerçekleşen gerçek bir olaydan alıntı olan ve bu olay sonucunda tüm Dünya’da büyük bir yankı uyandırması ile sinemalarda gişe rekorları kıran Amish Grace Filmi online sinema merkeziniz olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Gregg Champion yapmış olup, Yapımcılığını ise Sylvie White, Teena Booth ve Donald Kraybill isimlerinin oluşturduğu üç kişilik bir ekip üstlenmiştir.
Trajik bir olayı konu alan bu filmin izleyicileri, filmin sonunda göz yaşlarına hakim olamadıklarını ve son derece etkili bir biyografi filmi olduğunu söyleyip, bu tarz filmleri severlerin en az bir kere Amish Grace filmini izlemeleri gerektiğini ifade ediyorlar.
Filmin Başrollerini Madison Davenport, Fay Masterson, Kimberly Williams Paisley, Darcy Rose Byrnes, Tammy Blanchard, Bruce Nozick, Christopher Curry, David Curtis, Elijah Tadros, Eric Nenninger, Gary Graham, Jim Metzler, John Churchill, Eugene Byrd, Karley Scott Collins, Amy Sloan, Matt Letscher, Willow Geer, Taylor Ann Thompson, Madison Mason ve John Churchill oynamışlardır.
Amish Grace İzle, Amishlerin Merhameti Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava film İzle, Amishlerin Merhameti İzle.
Filmin Konusu : Biyografi, Aile ve Dram türündeki bu filmin konusunda 2006 yılında bir okula gerçekleşen silahlı saldırıda beş çocuğun öldürülmesi ile beraber, çocuklardan birinin gözü yaşlı annesinin hayatını konu edinen müthiş bir dram filmi.
İyi Seyirler…