Blogroll

.

Arthur İzle



 2011 yılı Amerika Birleşik Devletleri yapımı, Dünya’nın pek çok ülkesinde aynı anda gösterime giren ve oldukça beğeni toplayan, ünlü komedi yıldızlarının bir arada rol aldığı Arthur Filmi ailenizin online sinema merkezi olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Alt Yazılı ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Jason Winer yapmış olup, Yapımcılığını ise Russell Brand, J.C. Spink, Kevin Mccormick, Chris Bender, Michael Tadross ve Larry Brezner isimlerinin oluşturmuş olduğu altı kişilik bir yapımcı ekibi bulunmaktadır.
Filmi izleme fırsatı bulan sinema severlere göre yılın en iyi komedi filmlerinden birisi olduğunu söylemeleri, filmi izlemek isteyen izleyicileri de son derece heyecanlandırıyor. Özellikle kadrodaki oyuncuları gören sinema meraklıları bu filmi mutlaka izlemek istediklerini belirtiyorlar.
Filmin Başrollerini Jennifer Garner, Nick Nolte, Luis Guzman, Brett Mcclelland, Charlie Hewson, Christina Calph, Jennifer Butler, Naeem Uzimann, Stink Fisher, Helen Mirren, Russell Brand, Greta Gerwig, Brian Mcelhaney, Cherene Snow, Dylan Clark Marshall, Peter Van Wagner ve Leslie Hendrix oynamışlardır.
Arthur Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava izle, Arthur Filmi İzle, Arthur İzle
Filmin Konusu : Aile ve Komedi türündeki bu filmin konusunda Sarhoş bir playboy ailesinin hoşlanmadığı bir kadına aşık olunca büyük bir serveti kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalır.
İyi Seyirler…