Blogroll

.

Mart Kedileri İzle


2001 yılı Amerika Birleşik Devletleri yapımı, sizleri kahkaha tufanına sürükleyecek bir film olan ve ülkemizde de aynı sene içinde gösterime giren Tomcats Filmi ailenizin online sinema merkezi olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Gregory Poirier yapmış olup, Yapımcılığını ise Tony Ludwig, Paul Kurta ve Alan Riche isimlerinin oluşturmuş olduğu üç kişilik bir yapımcı kadrosu bulunuyor.
İzleyiciler filmin bir kaç sahnesi dışında pek fazla komik olmadığını, ancak ilginç bir konuya hakim olarak insanı filme sürüklediğini ve mükemmel derece de eğlenceli olduğunu dile getiriyorlar. Bazı izleyiciler ise filmin komik olduğunu aynı zamanda eğelnceli yönünün olduğunu da belirtmeyi ihmal etmiyorlar.
Filmin Başrollerini Jaime Pressly, Kam Heskin, Jerry Oconnell, Heather Stephens, Jake Busey, Horatio Sanz, Candice Michelle, Jesse Bernstein, Marisa Petroro, Travis Fine, Bernie Casey, Buck Kartalian, Damon Williams, Shannon Elizabeth, Amber Smith, Katie Lohmann, Rachel Sterling, Sandra Taylor, Anthony Azizi, David Ogden Stiers, Kinga Philipps, Nina Kaczorowski, Alexa Power ve Brandi Andres oynamışlardır.
Tomcats İzle, Mart Kedileri Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava Komedi Filmi İzle, Mart Kedileri İzle.
Filmin Konusu : Aile ve Komedi türündeki bu filmin konusunda Evlenmeme sözü veren altı arkadaş, her biri bin dolar bağışla ortak bir fon oluştururlar ve sona kalan bekar erkeğin parayı alacağını kararlaştırılar. Yedi yıl sonra, yalnızca iki kişi bekardır. Ödül yarım milyon dolara yükselmiştir. Oldukça yüklü bir kumar borcuyla çaresizliğe düşen Michael, Kyle’ı tuzağa düşürerek hayatının aşkı Natalie ile evlendirmek üzere planlar yapar. Michael ve Natalie, planlarına bir kütüphaneci, bir Las Vegas gansteri, sperm bankasını dahil ederek Kyle’ı sürükledikleri düzmece evlilik sayesinde parayı alarak paylaşmayı hayal etmektedirler. Ancak Michael’ın Natalie’ye yeniden aşık oluşuyla, bu para avı ani bir yön değiştirmeyle içinden çıkılmaz bir hal alır.
İyi Seyirler…