Blogroll

.

Ateşli Piliç İzle




2002 yılı Amerika Birleşik Devletleri yapımı, son derece eğlenceli fantastik komedilerden birisi olan ve ülkemizde 2003 yılında vizyonlarda kendisine yer bulan The Hot Chick Filmi ailenizin online sinema merkezi olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Tom Brady yapmış olup, Yapımcılığını ise Adam Sandler, Nathan Talbert Reimann, Carr Dangelo, Robin Mulcahy Fisichella, John Schneider, Guy Riedel, Jack Giarraputo ve Ian Maxtone Graham isimlerinin oluşturduğu sekiz kişilik yapımcı kadrosu bulunmaktadır.
Filmin izleyicileri son derece komik bir film olduğunu ve izleyicisini gereğinden fazla doyurduğunu vurgulayarak başarılı bir film olduğunu ifade ediyorlar. İzleyiciler başrolde oynayan Adam Sandler’in pek fazla filmde görünmediğini, ancak Rob Schneider’in onu hiç aratmadığını söyleyerek oyuncunun başarılı bir perfonmans çizmiş olduğuna dikkat çekiyorlar.
Filmin Başrollerini Adam Sandler, Anna Faris, Jenna Dewan, Eric Christian Olsen, Melora Hardin, Sandra Mccoy, Matthew Lawrence, Robert Davi, Maria Elena Laas, Adam Del Rio, Bob Rubin, Chase Penny, Chris Moss, Rachel Mcadams, Rob Schneider, Ashlee Simpson, Alexandra Holden, Osman Soykut, Katie Lohmann, Angie Stone, Tamera Mowry, Tia Mowry, Carmit Bachar ve Christine Herrera oynamışlardır.
The Hot Chick İzle, Ateşli Piliç Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava İzle, Ateşli Piliç İzle.
Filmin Konusu : Komedi, Fantastik, Gençlik ve Aile türündeki bu filmin konusunda Jessica Spencer, lisenin en güzek kızlarından biridir. Günün birinde eski bir büyü sonucu otuz yaşlarında ki Clive adındaki yan kesici ile yer degiştirdiğini farkeder. Artık her ikiside birbirlerinin vücutları içinde girmişlerdir. Jessica durumdan kurtulmak ve eski haline dönmek için yollar araken, bir taraftan da erkek gibi düşünmeyi ve davranmayı ögrenmek zorundadır. Öte yandan jessica’nın vücuduna giren Clive ise bunu avantaj haline getirerek işleyecegi bir dizi suçu jessica’nın üstüne yıkmayı planlamaktadır.
İyi Seyirler…