Blogroll

.

Çıngıraklı Top İzle



2008 yılı Türkiye yapımı, türk Sineması’nın duayenlerinden birisi olan İlyas Salman’ın başrolünü oynadığı Çıngıraklı Top Filmi arşivimizdeki yerini Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Egemen Ertürk yapmış olup, Yapımcılığını ise Pelin Erturk ve Egemen Ertürk ikilisi üstlenmiştir.
Filmi seyreden izleyiciler güzel bir dramatik komedi izlediklerini söylüyorlar. Fakat bazı seyirciler filmi beğenmediğini, ağır işlediğini anlatırken yine de bu görüşe karşı pek çok seyirci bulunuyor. Toplumsal sorunları konu edinen filmde engelli vatandaşların konu alınması izleyiciyi epey sevindirmiş görünüyor.
Filmin Başrollerini İlyas Salman, Zihni Göktay, Cahit Gök, Erkan Taşdöğen, Burak Önal, Turgay Tanülkü, İpek Özkök, Şahin Çelik ve Ozan Uygun oynamışlardır.
Çıngıraklı Top Full Online Hd Kalitesinde Bedava Türk Filmi İzle, Çıngıraklı Top İzle.
Filmin Konusu : Dram, Aile ve Komedi türündeki bu filmin konusunda Kerem, Dernek takımının antrenörü olacaktır. Bu eski futbol yıldızının adını duyan dernektekiler bayram havasına girse de Başkan Ahi’nin yerine geçmek isteyen muhaliflerin başı Muzo, kebapçı kardeşleriyle derneği restorana çevirmek için körler futbol oynayamaz diyerek soğuk rüzgarlar estirir. Tabii işler planlandığı kadar kolay değildir. Bir çok sürprüz ve serüvenle dolu Çıngıraklı Top bizi beklemektedir. Topun yerini dahi bulamayan bu insanların, oldukça komik hallere düşmelerine karşın, top oynamak için gösterdikleri çaba ve kararlılık, hayata körü körüne atılan bir çalımdır.
İyi Seyirler…